Fodbold drenge

Fodbold er den mest populære sport i Danmark, og her hos Onsild Idrætsefterskole får du rig mulighed for at dyrke den. Vi har fodboldhold for både drenge og piger, og de træner hver for sig flere gange om ugen og de træner sammen en gang om ugen i fokusfaget Fodtek. Vores erfaringer viser, at denne fremgangsmåde typisk ender med bedst fremgang for begge.

Her finder du information for drengeholdet.

Vi samarbejder med Hobro IK

Da vi træner hele året rundt, behøver du ikke at bekymre dig om at miste formen over vinteren. Vi benytter kunststofbanen ved DS Arena i Hobro i perioden fra november til marts, hvilket sikrer gode træningsforhold, selv når vejret er skidt. Det er samme bane, som superligaklubben Hobro IK benytter til deres vintertræning - derfor kan vi stadig træne over vinteren, og det ser vi som en stor fordel.

Almindeligvis foregår træningen tre gange ugentligt, hvor der er fokus på både teknisk, taktisk og fysisk forbedring. Som elev har man dog også mulighed for at spille med vennerne i fritiden, hvis ellers lysten og energien er til stede.

Nordjyske mesterskaber og masser af efterskolekampe

Udover vores tre ugentlige træningssessioner vil du også få rigeligt med kamperfaring på vores fodboldhold. Vi spiller regelmæssigt kampe mod andre efterskoler, hvor konkurrencen er helt i top. Den største begivenhed er dog de Nordjyske Mesterskaber, som vi spiller i september. Her får spillerne for alvor mulighed for at vise niveauet, og da turneringe ligger i begyndelsen af efteråret, er det en begivenhed, der får rusket fodboldholdet sammen på fremragende vis.

Alle drenge kan være med på vores fodboldhold - uanset indledende niveau. Dermed er der ingen grund til at afvise fodbolden, så længe interessen er til stede. Fodbold som fast fag er både underholdende og lærerigt!

Der er typisk to trænere på til træningerne, så alle bliver udfordret og får gode oplevelser på netop deres niveau!

Tilbage til oversigt!