Fodbold piger

Når du vælger fodbold hos Onsild Idrætsefterskole, får du mulighed for at træne tre gange om ugen. Piger og drenge træner dog hvert for sig, da det typisk giver de bedste træningsforhold - og ikke mindst de bedste muligheder for at forbedre sig individuelt. Dog kan man også vælge fokusfaget Fodtek, hvor piger og drenge træner sammen.

Det her får du som pigefodboldspiller her.

Fodboldtræning hele året rundt

Hvis du har lyst til at være en del af vores fodboldhold, kan du se frem til at træne hele året rundt. I modsætning til enkelte efterskoler og almindelige fodboldklubber, som holder pause over vinteren, har vi mulighed for at holde træningen kørende.

Vi har nemlig et samarbejde med Hobro IK, og det betyder, at vi kan benytte deres kunststofbane ved DS Arena fra november til marts. Det sikrer en god vintertræning i de måneder, hvor vores eget græs stadig venter på de rette vejrforhold.

Fokus på træning - men vi har også kampe og turneringer

Vores største fokus er at lade vores fodboldinteresserede piger udvikle deres fodboldspil, mens de nyder efterskoleåret. Der vil være mange forskellige tilpassede træningsøvelser, og du vil opleve at det er superfedt at spille fodbold her.

Alle kan være med på fodboldholdet, uanset hvor god du er til fodbold i forvejen.

Vi har også et fint kampprogram, der primært består af venskabskampe mod andre efterskoler.

En stor årlig begivenhed er de Nordjyske Mesterskaber, som finder sted i september. Her går vi altid efter en samlet sejr - både med pigeholdet og med drengeholdet.

Så meld dig meget gerne til fodbold, når du begynder på Onsild Idrætsefterskole! Det bliver sjovt og udfordrende.

Tilbage til oversigt