Håndbold drenge

Som idrætsefterskole har vi et naturligt fokus på håndbold, da det først og fremmest er en af de mest populære sportsgrene i Danmark - men også på grund af håndboldens interessante dynamik, og ikke mindst at udøvernes fysiske form bliver vedligeholdt.

Drenge og piger er på hvert sit håndboldhold, da det giver den bedste træning. På denne side får du info om drengeholdet.

Generelt om håndboldtræningen

Vi træner håndbold flere gange om ugen. Der er plads til alle spillere, uanset tidligere niveau, og det er så godt som garanteret, at du vil forbedre dig undervejs - uanset om du er tidligere klubspiller eller en helt ny håndboldspiller.

Vi træner masser af teknik og glemmer heller aldrig fysisk træning. Træningen inkluderer kast, løb, afleveringer, forsvar og meget mere.

Vi har dog også fokus på det taktiske element, som har rigtig stor betydning i håndbold. Her vil du få forbedret din viden om positioner, åbninger, kontra og meget mere. Vi prøver at inddrage alt, hvad der er relateret til håndbold i træningen, hvad enten det er teoretisk eller praktisk.

Kampe og turneringer

I løbet af dit efterskoleår vil du komme til at spille kampe mod andre efterskoler sammen med håndboldholdet. Det er en god måde at konkurrere på, for her bliver det pludselig en del mere udfordrende, end det er til træning. Vi spiller også kampe mod passende klubhold, bl.a. ungdomshold fra Hobro og Viborg HK.

I begyndelsen af efterskoleåret deltager vi i det Nordjyske Mesterskab i håndbold. Her er der en fed stemning, og der er garanti for gode oplevelser.

Tilbage til oversigt