Håndbold piger

Håndbold er en sport, som mange danske piger vælger at dyrke, og derfor er der naturligvis også mulighed for at spille håndbold her på Onsild Idrætsefterskole. Vi har både et drengehold og et pigehold, som træner hver for sig, men som begge ender med at forbedre sig helt vildt som følge af håndboldundervisningen. Læs her om håndbold for piger.

Generelt om håndbolden på Onsild for piger

Nogle sportsinteresserede unge frygter, at formen tager et dyk i løbet af et efterskoleår. Det er dog sjældent tilfældet, og her på Onsild Idrætsefterskole vil vi give dig de absolut bedste muligheder for at holde formen ved lige. Det kan blandt andet ske ved at træne håndbold et par gange om ugen. Håndbold er en utrolig fed sport, og der er den dejlige bivirkning, at man kommer i god fysisk form af at spille det.

Alle piger kan melde sig til håndboldtræningen, for der er plads til alle. Både til helt nye spillere, som har besluttet sig for at det endelig skal være, men også ambitiøse spillere, som kommer direkte fra en håndboldklub.

Vi træner masser af teknik og glemmer heller aldrig fysisk træning. Træningen inkluderer kast, løb, afleveringer, forsvar og meget mere.

Vi har dog også fokus på det taktiske element, som har rigtig stor betydning i håndbold. Her vil du få forbedret din viden om positioner, åbninger, kontra og meget mere. Vi prøver at inddrage alt, hvad der er relateret til håndbold i træningen, hvad enten det er teoretisk eller praktisk.

Træning, turneringer og venskabskampe

Vi træner håndbold en gang om ugen, så det er her, du vil komme til at spille mest. Vi deltager dog også i kampe mod andre efterskoler og klubhold, og her kan du for alvor få testet konkurrencementaliteten igennem. Kampene er altid underholdende og lærerige på samme tid. Vi deltager desuden i Nordjysk Mesterskab i håndbold, hvilket er et særdeles populært mesterskab blandt eleverne.

Tilbage til oversigt