IT & medier

Vild med computer, teknologi og moderne medier? Så er fokusfaget IT & medier det perfekte valg. Her vil du udvikle praktiske færdigheder, som kan styrke dit fremtidige potentiale og måske åbne op for en helt ny verden af muligheder.

Formålet med undervisningen

I dette fag vil du lære meget nyt om medier. Du vil forstå, hvordan de fungerer, og du vil blive ekspert i at benytte dem på optimal vis. Det gælder særligt moderne elektroniske medier, hvor der naturligvis er mange underkategorier. Som elev vil du i dette fag erhverve dig vigtig indsigt i formidling af information, og ikke mindst hvordan man bruger IT og medier til at udtrykke sig.

Dermed er faget særdeles relevant og kan vise sig at få positiv indflydelse for din fremtidige karriere. Desuden er det generelt bare rart at have indsigt i IT i dagligdagen. Det er et område, som har enorm indflydelse i vores dagligdag, så det er en stor fordel at have viden om det.

Mulighed for personlig fordybelse

Vi arbejder med fem forskellige områder. Disse er:

  • Hjemmesider
  • Spiludvikling
  • Office-pakken
  • Billedbehandling
  • Filmredigering

Herefter vælger du selv det område, du brænder mest for. Du kan eksempelvis vælge at fordybe dig med spiludvikling, hvis du drømmer om at udvikle computerspil i fremtiden.

Billedbehandling er et andet eksempel. Her kan du prøve evnerne af, hvis du har planer om at blive fotograf eller grafiker senere hen. Pointen er, at du kan vælge det område, du synes bedst om og fokusere 100% på det.

Dermed er IT & medier et af de absolut mest lærerige fag på efterskolen!

Tilbage til oversigt!