Efterskolernes aften hos Onsild

Næste gang: 10. januar, 2018

Efterskolernes Aften er en relativt ny tradition, som minder om Efterskolernes Dag. Du får mulighed for at komme på besøg og dermed danne dig et indtryk af efterskolen, hvilket kan være rart, hvis du endnu ikke er 100% afklaret omkring dit kommende skoleår.

Aftenen er et spændende arrangement at møde op til - både for kommende elever, men også for forældre. I kan sammen få en rundvisning og en snak med lærerne, hvor det er muligt at høre nærmere om skolens værdier.

Aftenen inkluderer desuden en smagsprøve på nogle af de økologiske madvarer, som vi byder eleverne her på Onsild Idrætsefterskole.

Efterskolernes Aften finder sted den anden onsdag i januar ifølge traditionen. Det vil sige, at det bliver den 10. januar i 2018. Marker dagen i kalenderen - for ligesom med Efterskolernes Dag er det en super god event, hvor du og familien/vennerne har mulighed for at se efterskolen an.

Hvad får man ud af et besøg på Efterskolernes Aften?

Der er en god chance for, at du finder ud af, om efterskolen er noget for dig. Og ikke mindst om vores efterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes aften er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem. Vi er alle forskellige, og ved at møde op til denne aften kan du komme tættere på en beslutning omkring, hvorvidt dit kommende skoleår skal forløbe sig hos os.

Derudover kan det også være, at du allerede her beslutter dig for, hvilke fokusfag, du vil gå i dybden med. Vi har mange fag at vælge imellem, og du kan høre mere om hver enkelt, når du besøger os til Efterskolernes Aften.

Mød både elever og undervisere

Vi har en række nuværende elever klar til at give dig en rundvisning, når du kommer på besøg. Vi har også gang i nogle af vores mange aktiviteter. Det betyder, at du kan se, hvordan det hele foregår - og det betyder også, at du kan få en snak med vores elever og høre mere om deres indtryk af efterskolen.

Når denne rundvisning er forbi, kan I få en snak med en lærer, som ligeledes fortæller om efterskolelivet. Det gælder både det faglige og det sociale element ved at gå på efterskole. Med andre ord kan du lære alt, hvad der er at vide om at studere på Onsild Idrætsefterskole!

Vi spørger også ind til dig

Det er ikke kun dig, der får mulighed for at spørge ind til os. Vi vil også gerne høre om dine drømme og mål med at studere på efterskole, for det er nemlig altid rart at høre, hvad de kommende elever har af forventninger og planer.

Det er super nemt at komme hertil, hvis du ønsker at besøge os på Efterskolernes Aften. Vi ligger lige ud til motorvejen ved afkørsel 36 på E45 - lige i nærheden af Hobro. Vi glæder os til at se dig!

Efterskolernes aften 1/11 2017