Ugens opskrift uge 45

 

Grøntsager i sursød sauce med Fuldkornsnudler

4 personer

 

3 forårsløg i skrå skiver på 2-3 cm
1 rød peber i smalle både
2 kopper sukkerærter

2 gulerødder i  tynde skiver
2 tsk fintpresset hvidløg
2 tsk finthakket ingefær
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
3-4 spsk sukker
7 spsk lagereddike
2 dl kogt varmt vand
2 dl grøntsagsfond


Opvarm lidt olie i en wok og steg hvidløg og ingefær et øjeblik. Tilsæt tomatpuré og lidt vand, så det ikke brænder på. Opløs sukker og lagereddike i det varme vand, og hæld blandingen i wokken.

Tilsæt forårsløg, gulerødder og rød peber og lidt efter grøntsagsfonden. Kog retten sammen. Smag til med eddike og sukker - retten skal smage både surt og sødt. Put sukkerærter koge med i et par minutter. Serveres med det samme.

Tilbehør: fuldkornsnudler.

Velbekomme