17.11.17: Springcenter tilknyttet Onsild Idrætsefterskole!

Onsild Idrætsefterskole har igen indgået samarbejde med Rosendal Idrætsforum ved Hobro. Eleverne på fokusfaget SPRING har nu adgang til et super Springcenter med masser af faciliteter, til de elever der ønsker at dygtiggøre sig i spring og tumbling.

 

Springcenteret indeholder:

-          2 store hæve/sinke springgrave

-          1 stor springgrav med løsskum

-          2 nedbyggede stortrampoliner

-          15 meter fasttrack (aflang trampolinbane

 

 

Onsild ønsker med denne aftale og dette tilbud til eleverne (nuværende som kommende) at styrke den del af skolens profil, som handler om idræt og i særdeleshed gymnastik og springgymnastik.

 

 Forstander Søren Haubjerg udtaler:

 ”Vi ønsker at sende et klart signal, til de elever vi har på skolen nu og til de elever, som ønsker at gå på Onsild Idrætsefterskole i fremtiden, at man på vores efterskole kan få de bedst tænkelige rammer til sin idræt. Vi er super glade for dette nye tiltag, og håber, at det vil spredes, at vi har adgang til kunststofbaner til boldspillerne og nu et super Springcenter til gymnasterne”.

 

Se mere om fokusfaget spring her

 

 

Onsild Idrætsefterskole

På Onsild Idrætsefterskole lægger vi vægt på, at vores elever får en oplevelse, som de vil nyde og huske tilbage på resten af livet. Vi tilbyder en masse forskellige aktiviteter, dog hovedsageligt i idræt- og aktivitetsgenren.

Gennem en kombination af undervisning i almene boglige skolefag, idræt samt musiske fag ønsker vi at dygtiggøre eleverne og give dem mulighed for at fordybe sig og dygtiggøre sig. Vi tilbyder niveaudelt undervisning og har to-lærer ordning. 

Vi ønsker endvidere at motivere eleverne til fortsat uddannelse og engagement i den folkelige idræt og foreningskultur.